RADIONL

Dyon Verwer bezoekt RADIONL op woensdag 15 mei

Dyon Verwer was op het juiste moment op de juiste plek om als eerste te grijpen naar een kant en klare demo die producer  Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio had gemaakt op basis van ‘De Waarheid’ van André Hazes. Verkooyen  kennende heeft hij alle registers opengetrokken en er een knallende versie van weten te maken die bol staat van live  instrumenten waarin de hoofdrol is weggelegd voor de accordeon. Vooral dat, maar ook de verhaallijn sprak Dyon erg aan.  Het gaat namelijk over de spookverhalen over een niet bestaande relatie met iemand anders dan je vaste partner. Je kunt je  niet meer verweren omdat er geen gesprekken meer worden gevoerd tussen beiden. De boodschap is helder. Jij wilt de echte  waarheid vertellen zodat zij al die onzin snel vergeet.

Ik kan me voorstellen dat, als je in zo’n situatie bent gekomen, je met de rug tegen de muur staat. Als je goed luistert  naar de tekst zou het zo maar kunnen zijn dat je vanaf nu anders tegen dergelijke verhalen aankijkt. Ik ben ook iemand die  altijd eerst gaat praten voordat ik een oordeel vel. Ik hoop daarom ook dat deze plaat zich als een lopend vuurtje gaat  verspreiden onder de Nederlandstalige radiostations en mensen laat inzien dat je niet alles moet geloven. Aldus Dyon.