RADIONL

Tina van Beeck bezoekt RADIONL op woensdag 22 mei

Zangeres Tina van Beeck, bij velen beter bekend als Tina, viert 15 mei 2024 haar comeback met de single Jij, jij, jij. Na 6 liefdevolle en zorgzame jaren hoopt de zangeres haar grote passie voor muziek weer aan liefhebbers van Nederlandstalige muziek te laten horen.

Mensen vreugde, plezier en mooie momenten bezorgen
Liefhebbers van Nederlandstalige muziek, vreugde en plezier bezorgen is wat Tina van Beeck met haar muziek wil bereiken. En daar ligt haar kracht. Wie kent niet haar versie van “Verloren tijd”, en de singles “Hartje van goud” en “Vakantieliefdes”. Deze stonden niet voor niets enkele weken in de Single Top-100. Volgens insiders is haar nieuwe single Jij, jij, jij een waardig opvolger van deze nummers. Vanzelfsprekend is deze in een eigentijds jasje gestoken. Oordeel zelf of dit inderdaad gelukt is.

Tina een positieve kijk op de wereld
Er zijn al genoeg verschrikkelijke oorlogen in de wereld, die mensen bezorgd en somber maken. De vrolijke Nederlandstalige muziek van Tina zorgt tijdens haar optreden even voor vreugde, plezier en mooie momenten. Zij weet als geen ander wat het is om een mindere fase mee te moeten maken. Geniet daarom van het leven en maak er samen met Tina van Beeck een muzikaal feestje van.