NON-STOPNederlandstalige MuziekLUISTER MEE!

Recent Gespeeld

SIENEKE
TOEN KWAM JIJ
18:52
ANDRE HAZES
ZEG MAAR NIETS MEER
18:50
MARLOUS
LIEFDE VAN MIJN LEVEN
18:46

Marlous brengt studiobezoek aan RADIONL

Marlous-Oosting

Met ‘Verlaat Me Niet’ laat de mooiste zangeres van Nederland, Marlous, weer van zich horen. “Verlaat me niet” is een pakkende kwaliteitssingle waarmee Marlous weer hoge ogen zal gaan scoren. De productie lag wederom in handen van Kees Tel (bekend van o.a. Gerard Joling, Jody Bernal en René Schuurmans).

 
De mooie Marlous kan ondanks haar jonge leeftijd al terugblikken op een mooie carrière. Met singles ‘Als hij ’s nachts piano speelt’, ‘Jij alleen jij’ , ‘Ik spreid nu mijn vleugels uit’, ‘Je zeurt teveel’, ‘Verboden liefde’ en ‘Bedankt voor jouw liefde’ wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen. Haar debuutalbum ‘Ik voel me goed’ (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals het in 2012 verschenen tweede album ‘Verslaafd aan muziek’, met daarop de hits ‘Laat mij nu nooit meer alleen’ en ‘De Dag Is Voorbij’.
 

Marlous dankt haar bekendheid o.a. aan haar eigen “real-life” soap. Ze maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje ‘Ik ben verliefd (Sha La Lie)’ zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op.
 
Aankomende donderdag 22 februari zal Marlous te gast zijn in het programma ‘Werk in Uitvoering’ om haar nieuwe single te promoten. Bekijk hieronder de nieuwe videoclip.
 


REAGEER