RADIONL | Nederlandstalige Radio

Franky Falcon bezoekt RADIONL op 3 april

De Bossche zanger Franky Falcom zit volgend jaar alweer 30 jaar in het vak! Inmiddels heeft hij vele succesvolle singles uitgebracht zoals “Ik heb niemand nodig” en “Niemand zal mijn tranen zien”.
 
Franky kijkt met een trots gevoel terug op 2018. Zo bracht hij in maart het succesvolle album “Zing met een lach en een traan” uit. In april kwam zijn single “Schudden met die billen” uit waarmee hij een leuke zomerhit scoorde.
 
Naast zijn solocarrière vormt Franky Falcon ook een succesvol duo met zangeres Cherelle. In die formatie bracht hij de singles “Verboden liefde” en “Alleen jij” uit.
 
Platenlabel “Bling Music” zag een samenwerking met Franky maar al te graag zitten en via het label van Henk Damen & Jeff Bosch presenteert Franky Falcon zijn nieuwe single: “Vanaf nu”. Ook zal Franky op 3 april tussen 14:00 en 15:00 uur een studiobezoek brengen aan RADIONL.

Hollandse Nieuwe

Album van de Week