RADIONL | Nederlandstalige Radio

Johnny Sleegers bezoekt RADIONL op 23 augustus

Johnny staat bekend als een spontane en sfeermakende entertainer. Kenmerken daarbij zijn
uptempo, passievol en met een hoog meezinggehalte.

In 2004 schreef Johnny zich in voor een talentenjacht bij de Tros en wist, uit de duizend auditanten, zich te selecteren bij de laatste 40. Door dit landelijk tv optreden kon een single niet uitblijven en in 2005 verscheen zijn debuutsingel met als titel “Door jou”. Dit nummer scoorde hoog in de landelijke hitlijsten. Inmiddels staat hij dus al 15 jaar op het podium. In 2013 tekent Johnny een contract bij het platenlabel On Road Music, waar zijn single “Zing met mij” uit gebracht wordt. Na de singles “Zing met mij”, “Bij jou wil ik zijn”, “Mijn kleine meid”, en “Ben jij mijn date”, is dit nummer, “Waarom heb ik geen nee gezegd”, ook weer door zijn vaste tekstschrijfster, Tina Trucker geschreven. Deze keer is het nummer opgenomen in de studio van Kees Tel.

De single werd uiteraard weer uitgebracht door zijn platenmaatschappij On Road Music.

Op vrijdag 23 augustus is Johnny te gast bij RADIONL.

Voor alle boekingen: info@onroadmusic.nl

Hollandse Nieuwe