RADIONL

Kimberly – Mijn hart gaat boem boem

De veelzijdige zangeres zit inmiddels 36 jaar in het vak en is van alle markten thuis. Of het nu gaat om een Amsterdamse avond, een Oktoberfest, een Après-ski party, een Rock & Roll of een Countryfeest…Kimberly maakt er een feest van. Haar nieuwe single ‘Mijn hart gaat boem boem’ is een schlager nummer met een lekkere beat eronder. ‘Jeroen Dirksen liet me de demo horen van dit lied. De tekst die geschreven is door Dennis Velers kun je van meerdere kanten bekijken. Het kan over een verliefd stelletje gaan, maar ook over een ontmoeting van een vriend of vriendin van vroeger. Daarnaast past de schlagerstijl wel bij mij. Ik treed heel vaak op in Duitsland en hebben in Sauerland zelfs een tweede huis gekocht. Een gedeelte daarvan is overigens ingericht voor de verhuur. Dat gaat gelukkig de laatste maanden weer bergopwaarts’, aldus Kimberly.

Hollandse Nieuwe