RADIONL

Sabine bezoekt RADIONL op woensdag 13 juli

We zijn bijzonder verheugd om de talentvolle zangeres Sabine aan te kondigen en aan onze Artiestenstal toe te voegen! Sabine heeft alle ingrediënten aan boord om succesvol te zijn. Ze is talentvol, heeft goede looks en een prima uitstraling.

Naast haar Nederlandstalige repertoire zingt Sabine zonder enige moeite ook heel goed de liedjes van de Duitse sterren zoals Atemlos van Helene Fischer, Tausend Träüme van Anna-Maria Zimmermann of Ich bin wie Du van Marianne Rosenberg. Sabine wordt door onze oosterburen al veelvuldig gevraagd om optredens te verzorgen. Duitsland ligt al aan haar voeten, Nederland kan en zal niet achterblijven! Wij kunnen in ieder geval niet wachten verder met haar aan de slag te gaan en te presenteren aan het Nederlandse publiek.

“Na de productie van mijn nieuwe single bij Hans Aalbers was ik nog op zoek naar een gerenommeerd platenlabel. Na een prettige kennismaking met Ronald Visch was de keuze voor Rood-Hit-Blauw voor mijn gevoel de juiste stap om te zetten. Ik wil mijn bekendheid in Nederland graag nog meer een boost geven. Dit label heeft goede contacten in de muziekwereld en is erg actief op sociale media. Ik hoop uiteraard dat mij dat verder gaat helpen.” Aldus Sabine.

Sabine zal op woensdag 13 juli rond 14:00 uur een studiobezoek brengen aan RADIONL.

Hollandse Nieuwe