RADIONL

De Legendes bezoeken RADIONL op woensdag 6 september

Na het visitekaart ‘Een Reisje Langs’ in augustus 2022 en de tweede single ‘De Wintermaanden’ in november 2022, presenteren wij u vandaag met gepaste trots ‘STAPPEN’ een kort maar krachtige titel, die op zichzelf voldoende zegt.

Het tot stand komen van ‘STAPPEN’
Hit producers Hans Aalbers en Arjan Venemann, onder andere bekend van “Ik Ga Zwemmen” (in Bacardi Lemon), tekende voor deze moderne Nederlandse productie en schreven de vrolijke aanstekelijke song vol overtuiging! De geoefende luisteraars herkennen de verwerking van een paar hit titels van de inmiddels al aantal jaren geleden overleden Legendes Willy Alberti, Koos Alberts en Nico Haak. Met de single ‘STAPPEN’ slaan De Legendes een nieuwe weg in met een knipoog naar boven.

Op woensdag 6 september zullen De Legendes een studiobezoek brengen aan RADIONL.